torsdag 28. april 2011

http://www.dagbladet.no/2011/04/28/nyheter/politikk/islam/innenriks/16331460/

Kontroversiell Muslim flytter til Norge

ja da står vel Jensemann med Judas Støre på flyplassen med Rød løper og flagg og selfølgelig en flaske alkoholfri champangne og tar i mot vår nye Radikale islamist !!

og jeg håper at mange møter opp med plakater at Slike radikale Scum vil Norge ikke ha !!!

3 kommentarer:

  1. Hei Lendandl. Jeg ser du har kommet i skade for å slette en av sidene dine hvor du koser deg med at Russiske høyreekstremister har planer om å komme til Norge som turister for å ta Blitzere. Dette regner jeg med at du står for, så jeg poster en cachet side her, så folk i fremtiden også kan lese din nydelige radbrekking av det norske språk. Ha en fin dag videre. :)

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PqqeBILcYTIJ:lenandl.blogspot.com/2011/04/norsk-politi-har-vidresendt-disse.html+http://lenandl.blogspot.com+blitz&cd=2&hl=en&ct=clnk&source=www.google.com

    SvarSlett
  2. Kjære deg: Du kan ikke fjerne ting fra nettet. You can't hide the truth.

    http://tinyurl.com/6kz5tko

    SvarSlett
  3. Dette var kun en link jeg fannt på nett da og ettersom jeg tar AVSTAND fra slike elementer som ikke burde få lov til å oppholde seg på Norsk jord fjernet jeg den .. og nei jeg er ikke HØYRE EKSTREM
    hvordan i helvete kan jeg være det ??? jeg Støtter ISRAEL .....
    dette blir fordumt seriøst finn en annen hobby enn å sitte på nett hele dagen !! :D
    Til opplysning som dere vet så jobbet vi hardt med å fjerne nassetampene i fra NDL .. dere skjønner at vi ikke har noe til overs for de eller slike venstre raddiser som angriper folk på gaten uten grunn ... vel de er jo fullstendig blåst i hodet .. siden de viser en slik oppførsel ....... ha en flott dag !!!

    SvarSlett